Τέλος οι διακοπές για την Θύελλα Φιλώτα- Προετοιμασία και δοκιμές ποδοσφαιριστών (video)



Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία των παιχτών της Θύελλας Φιλώτα, ενόψει των αυξημένων αναγκών της ομάδας στην Γ

Εθνική
Κατηγορία.

Πρεμιέρα, χθες για Προπονητή και Ποδοσφαιριστές με  πρώτη προπόνηση  στο βοηθητικό γήπεδο στον Πελαργό που έχει παραχωρηθεί από την τοπική ομάδα στην Θύελλα, παράλληλα ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές ποδοσφαιριστών, πρώτη δοκιμαστική χθες με την συμμετοχή 30 ποδοσφαιριστών  από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.
Ο Αρχηγός της Ομάδας Σίσκος Αλέξανδρος, μας δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας είναι η σταθεροποίηση της στην Γ Εθνική.
Ευχαρίστησε τον τέως πρόεδρο Κώστα Ηλιάδη για την συνεισφορά του και την μεγάλη του συμβολή στην άνοδο της ομάδας.
Ευχαρίστησε τον νέο πρόεδρο Ανέστη Οκλαλιώτη λέγοντας πως θα έχουν μια άψογη συνεργασία.
Αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανώτα , λέγοντας πως είναι γνώστης την Γ κατηγορίας, εκφράζοντας την πεποίθηση πως με την καθοδήγηση του  η Θύελλα θα τα καταφέρει.
Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και ζήτησε την έμπρακτη στήριξη και την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου.
Ο Προπονητής την Θύελλας Νίκος Παπανώτας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του να αναλάβει την ομάδα….
Μας είπε πως ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, λέγοντας πως είναι μια δύσκολη κατηγορία τονίζοντας πως δεν χρειάζονται τα μεγάλα λόγια αλλά η πολύ δουλεία  με πρώτο τον ίδιο.
  Τέλος, δεσμεύτηκε να προσφέρει η Θύελλα Φιλώτα καλό θέαμα στον κόσμο, τονίζοντας πως πρέπει να είναι ποιοτικοί όταν η ομάδα έχει την μπάλα και πολύ ανταγωνιστικοί όταν δεν την έχουν….
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις των Σίσκου-Παπανώτα:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια