Οι τοποθετήσεις των Αρχηγών των τριών πολιτικών παρατάξεων και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου για την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής περιόδου 2010 – 2014(video)



Δείτε τις τοποθετήσεις των τριών Αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων, κ. Ιωσηφίδη, κ. Θεοδωρίδη, κ. Φίστα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λίαση, για την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής περιόδου 2010 – 2014.

Δείτε τα βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΜΑΚΗ ΕΙΣΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝςΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΤΟ ΤΕΚΜΙΡΙΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΣΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρακοπουλε βλεπεις πως λειτουργουν οι σωστοι και συνετοι ανθρωποι.ξερουν τι να πουν τη σωστη στιγμη και οχι να λενε οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι.σε καποια αλλη αναρτηση ειδα το παραλληλημα σου και δεν μπορω να πω οτι εξεπλαγην βεβαια γιατι το επιπεδο σου το γνωριζουμε καλα ολοι αλλα μας λυπει ιδιαιτερα γιατι εισαι και δημοσιο προσωπο και γιατι η στιγμη δεν ηταν η καταλληλη και το σπουδαιοτερο υποτιθεται οτι εισαι ενας μορφωμενος ανθρωπος και δεν σε τιμα κατι τετοιο.για το μονο που λυπαμαι ειναι οτι θα μας εκπροσωπησεις στο δημο και ο δημος μας δεν εχει αναγκη απο τετοια ατομα που δεν εχουν συναισθηση τι λενε που το λενε.ευχομαι να αλλαξεις μυαλα για το καλο του τοπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΩΣΗΦΙΔΗ φαε τη σκονη των 800 ψηφων που σε στελνουν στη κερκιδα...Κι ασε τις μπουρδες σου ακομη δεν καταλαβες οτι καταλαβε ο Δημοτης ποιος εισαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουίζ.
    Ερώτηση 1ηΟ Θεοδωρίδης και ο Λιάσης είναι ερωτευμένοι;
    Ερώτηση 2η ο Αναστασιάδης (Αλεπός) που είναι; τον έχουμε χάσει (Silver Alert)
    Eρώτηση 3η Οι κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου θα ξυπνήσουν ποτέ; και αν ναι πότε;
    ΥΣ. Για τον Ρακόπουλο δεν χρειάζεται να ρωτήσω τίποτα.
    Και κάτι για να γελάσουμε από την μιζέρια αυτών των ανθρώπων.
    Τι κάνουν οι αναρχικοί μαθηματικοί;
    Απάντηση; Απελευθερώνουν το κρατούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ, ΜΙΣΗ, ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΕΠΙΠΙΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΚΡΙΜΑ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΝΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:45 ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ.ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μακη μηπως ειδες κατα που πεφτου ο ρακοπουλοσ και ο ακριτιδης Τρομαρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .