Οι «AZUL SOLDADOS FILOTAS CLUB» Ευχαριστούν τον Καλαιτζίδη για την προστασία που τους παρείχε……



Ευχαριστούμε τον Κυριο Καλαιτζιδη για την προστασία που μας προσέφερε απο τον πολυπληθή λαό του Άρεως
134-138 δεν μετρήσαμε καλά, ίσως να έλειπαν σε κυλικείο και τουαλέτα μερικοί απο αυτους.Υποσχόμαστε πως γι αυτή του την πρωτοβουλία θα τιμηθεί την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε.
Με τιμή"AZUL SOLDADOS
FILOTAS CLUB

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας μικρο ειναι το μερος που ζουμε..εσεις οι 3-4 που προκαλούσατε και βριζατε μάνες πριν το ματς hools του facebook,θα μας κανατε πολυ χαρουμενους αν αντι για ανακοινώσεις βγάλετε μια εκδρομή στο Χαριλαου...τοτε να σας δω...σταμπαρισμενοι ειστε να το ξερετε...ντεμεκ οπαδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ θα ερθουμε FAPEON ..χαμηλα την μπαλα FLORINA SUPER 3 ..
      δεν υπαρχετε πουθενα ...

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ......
      ΥΓ.σκουληκια εκει θα τρεχετε,θα τρεχετε,θα τρεχετε,θα τρεχετε ...

      Διαγραφή
  2. πολλά καλσόν χαλάτε εκεί στον φιλώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AZUL SOLDADOS ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαπες δεν επεσαν,αρα δεν φαγαμε,για να προκαλουμε παει να πει οτι ειμαστε και διαβασμενοι,δεν ηρθαμε ετσι στο ΔΑΚ της Φλωρινας,ξερεις τι παρακαλαμε ομως?!να γινει ο αγωνας πρωταθληματος στην πτολεμαιδα!
      εκει να σας δω ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ρε πάτε καθόλου καλά όλοι σας?χτες πέθανε ένας ανθρωπος απ την βία στα γήπεδα και εσείς κλείνετε ραντεβού για ξύλο? μερικοί έχουν μπερδευτεί και νομίζουν πως είναι στην θύρα 4, ο Φιλώτας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Αρη και τους φιλάθλους του,μερικοί απ τους AZUL Ας ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΆ ΠΟΥ ΦΟΡΆΝΕ .Μια απλή ερώτηση ρε παιδιά ,αν το κύπελλο γινόταν με συμμετοχή ομάδων Α και Β εθνικής και κληρωνόμασταν με τον ΠΑΟΚ θα λέγατε συνθήματα όπως που....ας γιοι παοκτσήδες η θα τους λέγατε κότες η τούρκους κλπ?μάλλον οχι γιατί θα ήσασταν στην θύρα των Παοκτσήδων

      Διαγραφή
  4. Χθες πέθανε ο φίλαθλος του Εθνικού και σήμερα 5 φιλωτιανοί παραδίδουν μαθήματα βλαχομαγκιάς με ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχα....ετσι μπραβο πριν πατε στο μαντρι να αρμεξετε τα προβατα βγαλτε λιγο χολη για το Φιλωτα γιατι σας ποναει πολυ αυτο που γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Βρε παιδια, βρε παιδια, χαλαρώστε λίγο, δεν είμαι ούτε Αρης ούτε Φιλωτας και ειλικρινά αν μέσα στον Αρη φάτε ξύλο ποσώς με νοιάζει αλλά σκευτήτε λίγο πως με τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο την ομάδα σας δεν βοηθάτε αλλά παίρνετε στον λαιμό σας και συντοπίτες σας που δεν όχι μόνο δεν φταίνε σε τίποτα αλλά ούτε και επικροτούν τα έργα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ´αρεσει που θελετε να σας θεωρησουμε και hooligans ρε παλιο-κομπλεξικοι Φιλωτιανοι...Ενας ήταν και θα παραμεινει ο πρωτος και μοναδικος συνδεσμος στην περιοχη μας...GATE 1 HOOLS AMYNTAIO...ο νοων νοειτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά αμυνταιοτες, σιγα! Χαμηλά τν μπάλα, χωριο είστε κ εσείς κ Μάλιστα το χειρότερο σε όλη την Ελλάδα

      Διαγραφή
  8. Γεμίσαμε άντρακλες που πίσω από 5 διμοιρίες ματ και κριμένοι μέσα σε γυναικόπαιδα βρίζανε μάνες.Εννοείτε πως δεν είμαι αριανός,αλλά αυτή την αηδία που είδα την Κυριακή ούτε στο πιο υποβαθμησμένο χωρίο της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 κλαρινογαμπροί που την είδαν χούλιγκανς στα 30 τους, βρίζανε τους σκόλικες, ωραίο κλαμπ έχετε εκεί στον φιλώτα αντί να αγωνίζεται για τις επιτυχίες της ομάδας σας, ασχολείστε με τις κάψες των 5-6. σας βλέπω του χρόνου να παίζετε πάλι μαζί μας και να έχετε ξεθολώσει από τα λεφτά που πέσανε πέρυσι και φέτος στην ομάδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς όλοι που μας πρηζεται όταν ανεβαίνουμε στα σκατοχωρια σας και μας λετε Τούρκους δεν βλεπω να σας ενοχλεί τώρα ελάτε ακουμπάτε τα 10€ και ακούστε μας να βρίζουμε...όσο για το αν είμαστε μάγκες σας το έχουμε αποδείξει...αντε γεια σας azul soldados ολους τρελά σας πουλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ 12:01 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ...ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το νου σας μαγκες βλαχομαγκιες απο χωρια δεν περνανε..Μπορειτε ευκολα να ρωτησετε και τους δικους σας να το διαβεβαισουν..Που την ειδατε ολοι χουλιγκαν και δερνετε κ ολο το κοσμο κοτες..Που αμα γινοταν σκηνικο ακομα θα τρεχατε κρυφομπαοκια..Στο χαριλαου αμα εχεις αυτα κατω απο το παντελονι ελα με εκδρομη και πουλα την ιδια τρελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι απο την πολυ μαγκια εσπασες το πληκτρολογιο,στο χαριλαου θα ερθουμε,στον επαναληπτικο που θα γινει στην Πτολεμαιδα να δω πως θα ερθετε?!

      Διαγραφή
    2. κανονικα όπως ηρθαμε και στο μανου τσαο :)

      Διαγραφή
    3. στην πτολεμαιδα οταν ηρθαμε εμεις που ησασταν ρε μπαοκτσακια κριμενοι?ειστε τυχεροι που δεν ασχοληθηκαν σοβαρα τα αριανα μαζι σας GNC Θ13

      Διαγραφή
    4. Και στην Πτολεμαΐδα κ παλι δεν σας ειδα ...βαζελε κατσε καλα ρε..

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .