Οι οπαδοί της Θύελλας οργανώνονται….



Συνάντηση είχαν σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, οι οπαδοί της Θύελλας Φιλώτα οι ονομαζόμενοι «Azul Soldados».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση των οπαδών ενόψει των αγώνων της ομάδας στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Γ Εθνική. 

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχαχαχα. Ουτε 15 άτομα δεν ειστε,που πάτε ρε; Χωριό 2.000 κατοίκων δεν μπορείτε να στηρίξετε το ενα και μοναδικό σύλλογο που σας εκπροσωπεί και εκτός νομού σε αθλητικές δραστηριότητες. Εκει εκει στο Β´ τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς στην Καβάλα ήμασταν 80 και γυρίσαμε νικητές… εσείς στο γήπεδο σας πόσοι ήσασταν που σας ταχωσαν;
    ΑΑΑΑ και για να μη αγχώνεσαι έλα την Κυριακή να δεις από κοντά πόσοι είμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νταμπίζα το ξέρω ότι πονάει αγόρι μου αλλα κούλαρε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχάριστοι Φιλωτιανοί..... Ακομα κραζετε τον Νταμπίζα ενώ πρόσφερε τοσα πολλα στην ομάδα.... Για τίποτα δεν ειστε... Ειστε χειρότεροι μακράν απο όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ...
    ΥΓ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι να'ναι.... Τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια και αντι να πείτε μπράβο , κοροϊδεύετε και ειρωνεύεστε..Δεν ξέρω για ποιό λόγο υπάρχει αυτή η κόντρα κι ούτε με νοιάζει. Από το Αμύνταιο είμαι και με επιτυχίες του τόπου μου χαίρομαι χωρίς δεύτερη σκέψη. Είτε είναι Αμύντας , είτε είναι Ερμής, είτε Θύελλα Φιλώτα είτε είναι οτιδήποτε από τον τόπο μου.. Ξεκολλάτε και στηρίξτε οποιαδήποτε καλή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Φιλωτιανοι εσεις που ειστε και εξυπνοι για λυστε μου μια απορια: Ο συνδεσμος των οργανωμενων οπαδων σας θα λεγεσαι ΣΦ ΠΑΟΚ Φιλωτα ή ΣΦ Θυελλας Φιλωτα; Αυτα ετσι για να προετοιμαζομαστε για οσα εχουμε να δουμε σε εναν αγωνα σας που πλησιαζει σε μερικα 24ωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Γκιαουράκης και ΣΙΑ γιατι δεν λενε στα καφενεία ότι ο Νταμπίζας δεν εχει παρει ουτε ενα ευρώ; Γιατι δεν εχει πει κανένας του εκτός απο τον Πέπε πως οταν πήγαιναν να τον πληρώσουν έλεγε πρώτα τα παιδια να ειναι εντάξει και μετα εγω; Ότι μας συμφέρει λεμε στα καφενεία και το μονο που ξέρουμε να κάνουμε ειναι κριτική. Γιαυτο σας λεω,θα ξανα βρείτε σαν τον Στέλιο. Μην τον πληρώνεις τον Παπανότα ενα μήνα και θα σου πω εγω αν τον ξανα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aμυντιώτες, είναι γνωστό πόσο λαμόγια είστε. Αλλά αυτή την φορά την φάγατε, καθίστε λοιπόν στην μίζερη κομώπολη σας που βρωμαέι ναφθαλίνη. Α και αν μετρηθείτε ούτε χίλιοι δεν είστε ρε, η μήπως μετράτε και αυτούς που ζουν στο αμύνταιο από τα γύρω χωριά; Αυτούς αν τους ρωτήσετε όλοι έχουν να πουν τα χειρότερα για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βοδια ξεκολιστε με τον νταμπιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Azul Soldados:Ποσο ποναει που ανεβηκε ο ΦΙλωτας Γ εθνικη?εμεις θα οργανωθουμε κ αυτο θα το δειτε την Κυριακη..ουτε ΠΑΟΚ ουτε ΑΡΗΣ ουτε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..εντος κ εκτος καθε Κυριακη θα ειμαστε ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ!!!κ εσεις οι περιεργοι,μιζεροι κ χωριατες να ερχεσται καθε Κυριακη να μας βλεπετε,στις νικες να μη βγαζετε αχνα,στις ηττες να κανετε 150 σχολια ο καθενας,παρακαλατε να πεσουμε,να τρωμε 5αρες,χαρη δεν σας κανουμε ομως! ''Γ εθνικη εχεις ανεβει κ εχω τρελαθει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πόσο αντικειμενικοι οπαδοι ειστε και εχοντας γνωση τι εστι οπαδισμος και τι οχι θα φανει στον επικειμενο αγωνα με τον ΑΡΗ αν υποστηριξετε αποκλειστικα την ομαδα απο το χωριο σας ή βγαλετε προς τα εξω τον κρυφο σας ποθο και εκδηλωθειτε υπερ της παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .