Χωρίς Πολιτική Ηθική χαρακτήρισε η παράταξη Ιωσηφίδη τους Αβραμίδη – Δεληγιαννίδη (video)



Ένταση και έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων σημειώθηκαν  όταν η παράταξη του κ. Ιωσηφίδη δεν ψήφισε τους Δημοτικούς Συμβούλους  Αβραμίδη – Δεληγιαννίδη σαν μέλη σε επιτροπές, χαρακτηρίζοντας τους Ανήθικους Πολιτικά…..

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Ιωσηφίδη δεν μπορείς να χωνέψεις με τίποτα ότι όσοι σε πήραν πρέφα (Λιάσης, Μωυσιάδης, Στάθης, Αβραμίδης..) τι σόι άνθρωπος είσαι, καθώς και ένα σορό συνεργάτες σου, την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια..
    Βαρεθήκανε τα ψέματα σου και τις ιντριγκες σου. Τη λάσπη που έριχνες πισω απο την πλατη τους. Καταλάβανε τι διπλοπρόσωπος είσαι.
    Και οι άλλοι που σου μείνανε όχι πως δεν ξέρουν τι είσαι, απλά κοιτάνε τη δικιά τους συνέχεια στο δήμο ή δεν γουστάρουν τον μούφα.
    Γιατί δεν απάντησες στον Αβραμίδη όταν σε ρώτησε πότε ήταν αναξιόπιστος ή ανήθικος στη συνεργασία σας;
    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:26 ΓΙΑΤΙ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  2. Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό Κεφαλα και το κάνουμε και θέμα. Οσο υπαρχουν χαιβανια που θα ψηφίζουν ατομα που πάνε οπου θέλουν για να παιρνουν μισθο αντιδημάρχου επιτροπές και προεδριες, που γίνονται δήμαρχοι για τα μαγαζιά τους και τις επιχειρησεις τους, όλα είναι τέλεια και αξιζουν μπραβο που κοροιδευουν ολοκληρη κοινωνια για την ηλ@θιοτητα που την δέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι οι συνεργατες του κ. Ιωσηφιδη που περασαν απο τις παραπανω θεσεις επι θητειας του μηπως δεν περνανε τους μισθους τους;;;;;;
      Αλλα για ολα φτεει ο κ. Μακης......που εταζε σε ολους εμισθες θεσεις...
      Το ψεμα εχει κοντα ποδια μακη μου........τις εκλογες τις εχασες απο τις λαθος κινησεις σου και απο την κακη συνεργασια που ειχες με τους συνεργατες σου ( πολλα ψεματα ).
      Επιδη εκτιμω τον κ. Ιωσηφιδη σας παρακαλω να το αναρτησετε.
      Σας ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
  3. ΜΟΥΦΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ .............ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι δεν τους εκανε τα "κεφια " ο δημαρχος για αυτο εφυγαν ....το αντιθετο το δικο σου μουφα που εταξες τα παντα σε ολους...ξερεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως γνωρισαν απο κοντα τονΙΩΣΗΦΙΔΗ και τραπηκαν σε ατακτη φυγη ???Υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο...Να δουμε στο τελος ποσοι θα μεινουν να τον προσκυναν...

      Διαγραφή
  5. Αληθεια πως μπορεις να εμπιστευτεις καποιον που μεχρι πριν λιγο καιρο μιλουσε με τα χειροτερα λογια για τον Θεοδοριδη και τωρα πινουν καφεδακια μαζι?Και να πινουν μαζι καφε δεν πειραζει.Το να χαραζουν ομως την πορεια του δημου δυο ορκισμενοι εχθροι εδω και πολλα χρονια πραγματικα μου δημιουργει ερωτηματικα για τις πραγματικες προθεσεις τους.Φυσικα αναφερομαι στον κ.Μαυριδη.Οχ συγνωμη στν κ.Μωυσιαδη ηθελα να πω.Γλωσσα λανθανουσα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πεστα Μελη στους κολοτουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι αλαζονεία είναι αυτή. Η αλαζονεία της εξουσίας είναι θέμα θεσμών,γιατι δεν υπάρχουν αντίβαρα ελέγχου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι είστε αστα να πανε. Μόνο το χρημα κοιτάτε γι αυτό και δε θα πάει ποτε μπροστά το Αμύνταιο. Αιώνιοι αντιδήμαρχοι. Φτάνει πια. Αλλα μέχρι να ξυπνήσει ο κόσμος θα ναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥΦΑ? ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ Η΄ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ Η΄ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ.ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕ ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΜΑ ΤΟΝ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΛΙΓΙΑΝΙΔΗ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΕΤΣΗ ΕΙΝΕ ΟΠΟΣ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΟΥΦΑ ΝΑ ΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι μονο αυτοι που εφυγαν εγκαιρα αφου γνωρισαν απο κοντα τον ΙΩΣΗΦΙΔΗ αλλα σιγα σιγα θα την κοπανισουν ολοι απ αυτον ...οσα τραπεζωματα κι αν τους κανει...ΜΑΚΗ τα εδρανα της αντιπολιτευσης ..ειναι σκληρα..Θα σε τσαλακωνει καθε τοσο οΜΟΥΦΑΣ που παντα ερχεται διαβασμενος στις συνεδριαεις και τωρα θαχει και ολα τα στοιχεια και τα παραλειπομενα του ΔΗΜΟΥ...Καλο κουραγιο..Θα απολαυανουμε ενα αποκαλυπτικο ξεφλουδισμα της απεριγραπτης μοστρας σου που μαγεψε πολλους αφελεις η πονηρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΕ ΄ 6.46 Π.Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aγαπητέ 10.58 μ.μ. στον κ.Iωσηφίδη, μόνο οι κλέφτες, τα λαμόγια και οι ανεγκέφαλοι μένουν,'ολοι είστε άστα να πάνε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .