Γιατί πρέπει να φταίει πάντα η τροχαία;



-Οι αστυφύλακες βεβαιώνουν παραβάσεις σε  υπερπολυτελή και όχι αυτοκίνητα χωρίς εξαιρέσεις… Εύγε!!!-

Κάθε πεζόδρομος έχει ένα και μοναδικό στόχο, την ελεύθερη και ακίνδυνη διάβαση των πεζών… εάν γίνει κατανοητό από τους οδηγούς θα πάψουν να μπαίνουν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο εκεί όπου περπατούν μικρά παιδιά και κυρίες με παιδικά καρότσια, εκεί όπου ο κάθε διαβάτης περπατά αμέριμνα διότι γνωρίζει ή τουλάχιστον πιστεύει ότι δεν κυκλοφορούν ι.χ.

Εάν βάλουν οι οδηγοί ένα στόχο και αποφεύγουν να μπαίνουν με το αυτοκίνητο τους θα τους δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουν και λίγο, και ως γνωστό το περπάτημα κάνει καλό στη υγεία αλλά και στην τσέπη μας.
Στους  πεζόδρομους και τις πλατείες όπου απαγορεύονται τα οχήματα δεν έγινε από τον νομοθέτη να δυσκολέψει την ζωή των αυτοκινητιστών, αντίθετα να διαφυλάξει την ασφάλεια των πεζών, κάτι που οφείλουμε όλοι εμείς οι οδηγοί να το σεβαστούμε, έτσι δεν θα βρεθούμε στην δύσκολη θέση να πληρώνουμε προστύμματα σε μια εποχή που τα χρήματα είναι δυσεύρετα και δεν περισσεύουν σχεδόν σε κανέναν.


Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ,;;;; Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΚΏΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρθρο: 2
      Ημ/νία: 02.06.2007
      Ημ/νία Ισχύος: 23.05.1999
      Περιγραφή όρου θησαυρού: ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

      Τίτλος Αρθρου
      Ορισμοί
      Λήμματα
      ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΟΔΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΟΚ), ΟΡΙΣΜΟΙ

      Πεζόδρομος: Οδός η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πεζούς και για είσοδο - έξοδο οχημάτων προς και από ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, παροδίων ιδιοκτησιών ως και για οχήματα εφοδιασμού ή έκτακτης ανάγκης.

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ....ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Φ Ο Ρ Τ Η Γ Α ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ..Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ....ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ???????????????????????????????????????????????? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΓΝΟΗΤΕ...ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΜΑΘΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ...ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑΠΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ,<> ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΧΕΙ ΜΕ 60 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 50. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΧΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.

      Διαγραφή
  4. H Καλύτερη εισπρακτική εταιρία της χώρας Αστυνομία ΑΕ. Μόνο για αυτό είναι, για όλα τα άλλα... χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ανορθόγραφος ο 2:44μμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AYΤΟ ΣΕ ΠΕΊΡΑΞΕ ;;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .