Η Νέα Δημοτική αρχή έθεσε σαν έκτακτο θέμα προημερησίας διάταξης την αμοιβή του Προέδρου της ΔΗΚΕΑ (video)



Η Νέα Δημοτική αρχή έθεσε σαν έκτακτο θέμα προημερησίας διάταξης  την αμοιβή του Προέδρου της ΔΗΚΕΑ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης .

Ο κ. Ιωσηφίδης, κατηγόρησε την δημοτική αρχή πως για τέσσερα χρόνια ο κ. Θεοδωρίδης και η ομάδα του τον κατηγορούσαν για τις αμοιβές των προέδρων και τώρα βιάζονται τόσο πολύ που το φέρνουν το θέμα σαν κατεπείγων…. Στην συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΝΑΤΗΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ.ΜΑΚΑΡΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΛΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΙΑΣΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΗ.ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥ ΧΟΥΒΑΡΤΑΣ ΦΕΝΕΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΥ ΑΝΕΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΕΙ ΜΕ 20 ΕΒΡΟ Ο ΧΟΥΒΑΡΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο Μάκης έδωσε 200.000 για μια φυλλάδα και τολμάτε να μιλάτε για χουβαρδαλίκι;

      Διαγραφή
  4. Τι έγινε ρε παιδιά ; Όλο αυτό το χθεσινό μου θυμίζει την ταμπέλα που βλέπουμε στα μαγαζιά (μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται) μόνο που σε αυτήν την περίπτωση είναι (Μετά την απομάκρυνση από ατην κάλπη). Ένας Φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mωυσιαδη εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ . Οι αμοιβες και ο τροπος υπολογισμου εχουν αλλαξει απο το 2012 ΞΥΠΝΑΑΑΑ.Μην επικαλεισαι τον κωδικα γιατι εκτιθεσαι αγραμματε.Σε διορθωσε ο Θεοδωριδης μετα.
    Μουφα λες ψεμματα. 400 ευρω επαιρνε ο Προεδρος της ΔΗΚΕΑ και παλιοτερα που πληρωνοτανε και το Δ.Σ τις επαιρνε τις αποζημιωσεις ο Ισαακ ο Νικολαιδης και ας μην τα ψηφιζε.ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ KAI ΨΕΥΤΕΣ.Κριμα που το Αμυνταιο σας εξελεξε ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΫΣΙΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ?ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ....

      Διαγραφή
    2. Η Σουμέλα έπαιρνε 800

      Διαγραφή
  6. Ρακουν με λενε Ριζο κι οπως θελω τα γυριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ 12.48..απ οτι καταλαβαινω...μαλλον δεν με ψηφισες...Δεν πειραζει σε 5 χρονακια θασαι σιγουρα δικος μου...Ρακουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλα αλλο..ΜΕΛΗ... κι αλλο ΕΛΕΝΗ...Αν συμφωνειτε κυριε 11.59 ΜΕΛΗ προχωρα κι ασε τον ΜΑΚΗ να τρωει τη σκονη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .