Νίκος Χάσος : Το Ξινό Νερό θυμίζει χωματερή (video)



Ο τ. Πρόεδρος του Ξινού Νερού Νίκος Χάσος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως η Τ.Κ. Ξινού Νερού θυμίζει χωματερή, ρώτησε
τον Δήμαρχο γιατί έχει αλλάξει το καθεστώς για τα καυσόξυλα και τέλος ρώτησε αν θα γίνουν προσλήψεις στο εργοστάσιο Ξινό Νερό και αν αυτές θα γίνουν με δίμηνα ή με οχτάμηνα όπως έλεγε ο Δήμαρχος προεκλογικά.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Δ.Σ. ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!!!! ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ;;;;;;;;; ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΝΑΙ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟ!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;; Ο ΧΑΣΟΣ ΕΧΕΙ, ΕΣΕΙΣ;;;;;;; Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παστιλιες για τον πόνο του αλλου παρε και μην φωνάζεις τοσο πολύ. Η απραξία των προηγούμενων έφερε αυτους και αυτοι θα φέρουν κάποιον άλλο.. Ευχη μας θα είναι να μην είναι εργολαβος και να μην έχει πολλους φιλους. Δεν ξέρω αν με " πιανεις " ... γιατί τοτε θα πρεπει και συ και γω να σταματήσουμε να τρεχουμε πίσω απο αυτους.

      Διαγραφή
  2. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΥΡΙΕ ΧΑΣΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΕΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ .ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά θα κάνει να μη μιλάει ο Χάσος γιατί αν κάποιοι αν ανοίξουν το στόμα τους δεν θα ξέρει που θα μπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΣΟ 5 χρονακια θα βραζεις στο ζουμι σου ...με τον ΜΟΥΦΑ απεναντι σου..Κανε κρατει γιατι το πολυ ζορισμα..βγαζει....εγκεφαλικα...θεος φυλαξοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eκει που λεγαμε..χασαμε τον ΧΑΣΟ..νατος παλι ο λεβεντης..στη κερκιδα ομως τωρα...Εκει-εκει ..στη γ εθνικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιον εχει προεδρο το ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ρε παιδια???Παντα εκπλησουν οι ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΕΣ με τις επιλογες τους στις εκλογες...Τα..εξυπνα πουλια απ τη μητη πιανονται...Αντε υπομονη καντε 5 χρονακια με ανυπαρκτο εκλεγμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε να χαθεις να χανεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .