Η ΘΥΕΛΛΑ νικήθηκε από τα 9 μέτρα….(βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και τις δηλώσεις των προπονητών)

Η ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα παρά την ήττα μέσα στου Χαριλάου με 2-0 από τον ΑΡΗ,
 έχοντας έναν Κοντογουλίδη που κατέβασε ρολά… άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Οι παίχτες του Παπανώτα έδειξαν με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο πως δεν πτοούνται από το βαρύ όνομα του ΑΡΗ αλλά πτοήθηκαν από τις δύο αποφάσεις του διαιτητή που έστειλε τον ΑΡΗ στο σημείου του πέναλτι όπου και κρίθηκε το παιχνίδι.

Δείτε ΕΔΩ  τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο προπονητών: 

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Ακυρο το δευτερο πεναλτι αλλα δικαιη η νικη του Αρη. Φτανει πια με την αμυνα. Θελουμε να δουμε και λιγο μπαλα. Οπως περυσι. Γουσταραμε ποδοσφαιρο. Φετος μονο αποτελεσμα με κακοποιηση του ποδοσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρσι είχες το μεγαλύτερο μπατζετ απολους μακράν και τώρα το τρίτο από το τέλος... Αμπαλε και αχάριστε... Πάμε γερά ρε Παπανωτα, ομάδα από ατσάλι μας έχεις κάνει! Σευχαριστούμε που ήρθες, συνέχισε έτσι... Άλλο αρης Θεσσαλονίκης και άλλο αρης λόφων...πάμε για καινούργιο σερί μάγκες(παίκτες).

      Διαγραφή
    2. Ασε τους λοφους και τα αμοχωρια. Στα μπαραζ και το κυπελλο παιζαμε μπαλαρα. Φετος τιποτα. Πονανε τα ματακια μας. Μονο τροχαδι και κανα στημενο μηπως βαλουμε κανα γκολ. Η αληθεια αυτη ειναι.

      Διαγραφή
    3. Έτσι είναι αυτή η κατηγορία... Δείξε μου μια ομάδα πλην Σέρρες Αρη Καβάλα που παίζει καλύτερα από αυτόν τον όμιλο και άσε τα αεράτα και τις μεσοποτάμιες...

      Διαγραφή
  2. ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ...... ΑΣΧΕΤΟΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα 11 βήματα ή 9 μέτρα είναι σχετικέ

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ? ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ...ΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ !

      Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ! ΜΕ ΖΗΝΟΒΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΡΕ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ! ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλουμε να είμαστε από το νομό Φλώρινας ρε! Θυμήσου ρε μάγκα πότε ομάδα της Φλώρινας ήταν 7 αγωνιστικές αήττητη έστω και στην δ εθνική ρε γιατί θα τρελαθούμε! Και έλα στο γήπεδο την Κυριακή να δεις μπάλα ρε... Μη ζηλεύεις

      Διαγραφή
    2. μέ 10 ευρω εισιτήριο ,καλητερα να πάω στο ca-price

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΌ ΦΛΏΡΙΝΑΣ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΔΗΛΑΔΉ ΔΝ ΠΑΊΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΎΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΉΤΤΗΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ! ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΓΎΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΠΡΆΒΟ,ΠΟΛΎ ΈΞΥΠΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ηρθα σε ολα τα εντος εδρας και σας στηριξα. Αλλα δεν θα ξαναρθω γιατι η ομαδα σας ειναι χαλια. Μονο μπαλα δεν βλεπω.

      Διαγραφή
    2. Δε πειράζει πήγαινε δες το χωριό σου...

      Διαγραφή
  5. Ενα μεγαλο μπραβω στην Αριαναρα που καθαρισε το ματς με δυο πεντακαθατες πεναλνταρες.μπραβω στον αριανο διαιτητη που καθαρισε το ματς.μονο ετσι μπωρουσε να κερδιση ενα χωριο μιαα τεραστια ομαδα οπως ο αρης.ενα μεγαλο μπραβω στην ομαδα του φιλωτα.και στον προπονητη που δηχνη την αξια του με την πορεια της ομαδος.κ δεν ειμαι απο το φιλωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαφήμιση κάνουμε στον Νομό Φλωρινας κατι που δεν θα κάνει κανενας κ καμια ομαδα για τα επόμενα 200 χρόνια, πολυ απλα γτ είστε λίγοι . συγχαρητήρια στν ομάδα κ στν κυριο ΠΑΠΑΝΩΤΑ που ειναι επαγγελματιας προπονητής!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανοιξτε τα γκαβα σας και δεστε ποδοσφαιρο.κακοποιηση του ποδοσφαιρου ειναι ο φιλωτας. αντε γεια και καλες γιορτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φιλώτας είναι ομάδα από ατσάλι και μας φτιάχνει τις Κυριακές! Καλές γιορτές και καλή πορεία στην ομάδα σου...

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .