Σούπερ Διπλό για την ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα μέσα στην Αρναία

Νίκη για την ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα σε ένα αγώνα που από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η υπεροχή της ομάδας απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αρναίας.

Η ομάδα του Φιλώτα πήρε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη. Είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και αποδεικνύουν περίτρανα με αυτή τη σπουδαία επίδοση ότι ήρθαν για να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.
Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν ο  Χάρης Σιδηρόπουλος  και ο Ζηνόβιος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων
1ος όμιλος
Πανσερραϊκός - Άρης 2-2
Απόλλων Αρναίας - Θύελλα Φιλώτα 0-2
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Έβρος Σουφλίου 1-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2
Άρης Ακροποτάμου - Καβάλα 1-3
Δόξα Δράμας - Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Καστοριά 1-3

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Καμπανιακός 0-0

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. η τριτη εκτος εδρα νικη μετα απο ακροποταμο και καστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΑ ΦΙΛΩΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε και ζηταμε τη στήριξη ολου του νομου . Συγχαρητήρια και σε εσας μιας και ειστε πρωτοι και με διαφορα η καλυτερη ομαδα στην κατηγορία σας και πολλα μπράβο για την νοοτροπία και τη συμπεριφορα της ομάδας σας καθως ακουμε τα καλυτερα.

      Διαγραφή
    3. ευχαριστουμε πολυ το ξινο νερο και καλη επιτυχια στο πρωταθλημα!το αξιζουν κ με το παραπανω!καλη συνεχεια...

      Διαγραφή
    4. Μεγαλη προσπαθεια στο Ξινο Νερο και πολυ καλη πορεια κανει η ομαδα!κ εχει κ παιδια απο το χωριο μας!

      Διαγραφή
    5. ΕΫΧΟΜΑΙ καλή επιτυχία σήμερα στην ΘΥΕΛΑ Φιλώτα στον αγώνα με τον ΑΡΗ. Απο το Ξινό Νερό.

      Διαγραφή
  2. Εκει στον Αγιο που παίζατε ρε παιδιά? Ζορικλες, δεν θα παίξετε ποτε στην κατηγορία αυτη..αντε στην μιζερια σας και αφηστε μας εμας να ζούμε το όνειρο και να πηγαίνουμε ταξίδια! Αντε υπνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη δίνετε σημασία στον παραπάνω... Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τον άγιο... Όταν μετά από νίκη ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός τη νίκη μάλλον είναι κανένας λιψος πιτσιρικάς... Και σίγουρα δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. Μάλλον κάνα αεκακι θα είναι! Ένας φιλωτιανος

      Διαγραφή
    2. ρε πανχαζε ανθρωπε,οταν εμεις πηγαιναμε στον αγιο και τον στηριζαμε και οταν γινοταν προσπαθεια της θυελλας να ανεβει κατηγορια κ φωναζαν οι εξυπνοι και πονηροι αγιωτες πως μαμησαμε το φλωρινακι τωρα και το φιλωτακι και ερχοντουσαν και μαζευαν τα 3μπαλα,τετοια στηριξη δεν ειχαν απο κανεναν και μετα στραφηκαν εναντιων μας,γι αυτο και το πανο ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ...πανχαζε που εισαι και φιλωτιανος!αντε κοιμησου,να δω που θα εισαι αυριο οταν εμεις θα ειμαστε στο χαριλαου!χεστες ολοι!

      Διαγραφή
    3. Ναι βρε λειψε τα γνωρίζω αυτά ρε κουτορνίθι αλλά όταν φέρνεις διπλό στη Γ εθνική και έχεις να παίξεις με τον Άρη, είναι δυνατόν να ασχολησαι με τον άγιο; λίγε... Δεν είσαι Π.Α.Ο.Κ. σίγουρα...

      Διαγραφή
  3. Αντε να σας δω τωρα τι θα λετε γείτονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΡΤΕ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .