Η μελέτη με τίτλο «Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη Λιμνών Βεγορίτιδας – Πετρών» συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (video)

Η μελέτη με τίτλο «Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη Λιμνών Βεγορίτιδας – Πετρών» συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου από τα μέλη και φορείς του Δήμου Αμυνταίου.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. 1000000 ευρο εχουν ριξει στο λασπωμενο και σκατωμενο βυθο τησ λιμνης Πετρων και της λιμνης του οστροβου για μελετες,ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκ@τ@ τα κανανε δηλαδη....

      Διαγραφή
    2. και εσενα τι σε νοιαζει απο την τσεπη σου τα πηραν?

      Διαγραφή
  2. Μην ξεχνάς και το καραβακι των Πετρών ,πόσα φάγανε και από εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα υδροπλανα και τα υδατοδρομια προχωραει το...πραμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φτάνει αυτα θέλουν να φανε και άλλα και δεν χορταίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ!!!!ΤΩΡΑ;;;;;; ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;;;;ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ!!!!!!ΨΕΥΤΕΣ!!!ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!! ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!!!!!!!! ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΕΡΑ!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!! ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .