Ευχαριστήριο μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα‏

Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτεί μια ελπιδοφόρα μέρα στην χώρα μας, αναπτερώνοντας το ηθικό των Ελλήνων.
Κλείνει ένας φαύλος κύκλος καταστροφικής πολιτικής που τα τελευταία χρόνια επέβαλε, τα πιο σκληρά επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα.
Η νίκη αυτή είναι νίκη πρωτίστως όλων των Ελλήνων, αλλά και όσων συνέβαλαν μέσα από τους αγώνες σε μια δημοκρατική ανατροπή.
Ως υποψήφια βουλευτής νιώθω περήφανη, για τη συμμετοχή μου σε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, που ανέδειξε το κόμμα μας πρώτη δύναμη στο Νομό  και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.
Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήρια και την αμέριστη στήριξή μου, στον νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Σέλτσα, στον οποίο εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Δεσμεύομαι ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα του λαού της Φλώρινας και θα συνδράμω στην ανάκαμψη της Π.Ε. Φλώρινας από όποια θέση και εάν βρίσκομαι.

Πέτη Πέρκα

-- 
Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. ευτυχωσ για μασ (για το λαο τησ φλωρινας) εξελεγει βουλευτησ απο τα σπλαχνα τησ κοινωνιασ μας και αυτο τιμα ολουσ τουσ φλωρινιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραμονές εκλογών θα σε ξαναδούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ27 Ιανουαρίου 2015 στις 5:18 μ.μ.

    Καλα καλα μας έπισες. Οταν εκανες ανω κατω την εκδήλωση της Ο.Μ Αμυνταιου δεν σκεφτόσουν το καλο του σύριζα. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε ντρεπεσε ρε ατιμο πλασμα που ειχες το θρασος να εμφανιστεις φυτεμενη στη Φλωρινα και να ισχυριζεσαι οτι ενδιαφερεσαι για το καλο του τοπου! Στα κομματια και να μη ξανα-τολμησεις να εμφανιστεις στην περιοχη μας! Ντροπη και σε αυτον απο τη κεντρικη ηγεσια του κομματος που την εστειλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κοσμος εκδικιται την πατισαμε με τον κορτσαρη μονο ντοπιουσς απο οπια παραταξει και αν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο θηλυκός Κορτσάρης...μόνο που αυτή την πήραμε χαμπάρι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλάκα έχουμε μεγάλη ως Φλωρινιώτες. Αναθεματίζουμε τους άλλους στην Αθήνα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας και συνέχεια ψάχνουμε ανθρώπους με ερείσματα στην εκάστοτε εξουσία να μας προωθήσει ένα αίτημα. Είχαμε την μοναδική ευκαιρία να ήμαστε μέσα στην κεντρική εξουσία και απορρίψαμε την δυνατότητα αυτή για να προωθήσουμε έναν 'δικό μας'...αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκων. Τώρα πάλι θα φταίνε οι άλλοι …. Όχι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι η συγκεκριμενη κυρια ουδεμια σχεση ειχε με τη Φλωρινα και τους κατοικους της και συνεπως με τα προβληματα τους δε σου λεει κατι; Ωραια! Να την αφηναμε λοιπον να εκλεγοταν αυτην που υποτιθεται οτι εχει επιρροη στην κεντρικη εξουσια και να βλεπαμε τι; Να αδιαφορει επιδεικτικα για χρονια προβληματα μιας και δε θα την πονουσαν στο ελαχιστο και εκτος αυτου θα εδινε λευκη επιταγη στην κυβερνηση να δινει βαρυτητα σε αλλα ζητηματα αλλων περιφερειων; Οχι λοιπον δεν την εμπιστευομαι και ευτυχως που εξελεγη ανθρωπος απο την περιοχη Αμυνταιου που ζει και εργαζεται εδω και γνωριζει τα προβληματα μας. Ελπιζω να μη φοβηθει ουτε μια στιγμη και να παραμεινει στο υψος των περιστασεων διεκδικωντας παντα το καλυτερο!

      Διαγραφή
  9. Μικρότητες και βλακεία! Άλλωστε η εικόνα του τόπου μας μιλά από μόνη της....Άλλη μια χαμένη ευκαιρία λοιπόν με τους μικρόνοους να πανυγυρίζουν για την ήττα τους. Καλή επιτυχία κ. Πέρκα στην συνέχεια της ούτως ή άλλως λαμπρής πορείας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ που γράφεις όλα τα υβριστικά ενώ είσαι ο ίδιος, γράφεις πολλές φορές για να φαίνεστε πολλοί.
    Σε προδίδει η ορθογραφία-ανορθογραφία σου και το... χαριτωμένο λεξιλόγιό σου.
    Εκθέτεις και την οργάνωση και τον βουλευτή και τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Προσβάλλεις ένα ψηφοδέλτιο νίκης της κυβέρνησης και τους υποψήφιους που συνέβαλαν σε αυτή την νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .