Το 3ο ΓΕΛ Φλώρινας νίκησε το ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας και συνεχίζει…. Στους 8 Πανελλαδικά η ομάδα ποδοσφαίρου του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας!

Η νικηφόρα πορεία του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας συνεχίζεται καθώς νίκησε σε πρώτη φάση τα τρία Λύκεια του νομού Φλώρινας, βγαίνοντας πρώτο στον νομό. Στην συνέχεια, σε αγώνες νοκ άουτ κέρδισε τα Γρεβενά, τις Σέρρες  και σήμερα 24 Φεβρουαρίου το ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας που εκπροσωπούσε
τον νομό Κοζάνης, φτάνοντας  έτσι στους 8 στο πανελλαδικό πρωτάθλημα σχολικών αγώνων ποδόσφαιρου. Ο  επόμενος αγώνας του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας είναι με την ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης.
Ευχόμαστε στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ και στον προπονητή τους Λεωνίδα Βόσδου καλή νικηφόρα συνέχεια και γιατί όχι και την κούπα!
Λίγα λόγια για τον αγώνα:

Ενώ στο 25΄ βρέθηκε να χάνει με 2 γκόλ διαφορά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να σκοράρει και να διατηρήσει το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες για γκόλ. Στο τέλος του παιχνιδιού (70′)έρχεται η δικαίωση για τους παίχτες και το σκόρ διαμορφώνεται στο τελικό 2-2.
Στην διαδικασία των πέναλτυ και μετά απο πολύ αγωνία το τελικό αποτέλεσμα γράφει  5-6 υπέρ του 3 ΓΕΛ Φλώρινας.
Να σημειωθεί οτι για πρώτη φορά σχολική ομάδα του νομού Φλώρινας κατορθώνει να φτάσει στην συγκεκριμένη θέση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος λυκείων.
O επόμενος αντίπαλος είναι το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης πιθανον στην Μελίκη Ημαθίας την Πέμπτη 5 Μαρτίου.
ΟΜΑΔΑ 3ου ΓΕΛ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΒΟΣΔΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΕΝΔΕΚΑΔΑ:


ΣΙΣΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ,ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΜΠΑΣ,ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΛΑΨΗΣ,ΟΥΡΟΥΜΗΣ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,
ΖΕΖΟΣ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΣΚΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
ΤΡΑΪΤΣΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ,ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Ο Λεωνίδασ είναι εγγύηση, ήταν στην ΕΠΣ Φλώρινας και με τα αποτελέσματα που έφερνε μασ έκανε περήφανουσ, τώρα με το σχολείο στου 8! Η ΕΠΣ Φλώρινασ τα βλέπει αυτά; Είδε τα χάλια των φετινών μικτών ομάδων; Ή το μόνο που τουσ νιάζει εκεί στην ΕΠΣ Φλώρινασ είναι να μη κακοκαρδίσουν τον γραμματέα τουσ και την ακαδημία του γιού του που σέρνει απο πίσω;
    Αλλά καθώσ είδαμε και απο την επιλογή για την περιφερειακή ομάδα που έστειλε ο ιόσ, δεν υπάρχει ίχνοσ ντροπήσ, 4 στα 4 παιδιά απο την ακαδημία του γιου,.
    Συμπέρασμα: Δεν ντρεπόμαστε με τα ρεζίλια μασ, αρκεί να προωθηθεί μια ακαδημία που βγάζει ταλεντάρεσ που φέρνουν τα κορυφαία αποτελέσματα με τισ συνεχόμενεσ ήττεσ και τισ μηδέν νίκεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΙΚΩΝΤΑς ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑ,ΓΡΕΒΕΝΑ,ΣΕΡΡΕΣ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάρωσε το ΓΕΛ Αμυνταίου!
      http://anapodoi.blogspot.no/2014/03/blog-post_4528.html

      Διαγραφή
    2. Ποτε εφτασε το Αμύνταιο στο μπασκετ στους 8 μας δουλεύουν

      Διαγραφή
    3. anemozali σου είπε για το μπάσκετ ο 9:14 . Μην το ξάχνεις άσκοπα δεν είχατε κάνει αναφορά !!!!

      Διαγραφή
    4. 9:14, το κόμπλεξ σου με τους Φλωρινιώτες είναι ασύλληπτο!!! Μπορείς απλά να πεις ένα μπράβο στους μαθητές; Σιγα μη μπορείς. Κομπλεξάρα!!

      Διαγραφή
  3. Μάλλον πριν δυο χρόνια δεν ενημερώσουν από τους ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .