Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου "Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης" παρουσιάστηκε στο Λέχοβο (video)

Πρόθεση του Στέλιου Κούλογλου η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για το ολοκαύτωμα του Λεχόβου....


Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου "Νεοναζί, Το Ολοκαύτωμα της Μνήμης", παρουσιάστηκε με πρωτοβουλία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών "Ο Προφήτης Ηλίας" και των νέων του χωριού, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, στο Λέχοβο το οποίο είναι ένας από τους πλέον γνωστούς μαρτυρικούς οικισμούς με το ολοκαύτωμα που συνέβη τον Ιούλιο του 1943. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ. Κούλογλου, την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ ανέλαβε ο γνωστός Δημοσιογράφος κ. Αντώνης Μαυρίδης, ο οποίος και ενημέρωσε τους κατοίκους του χωριού για την πρόθεση του κ. Κούλογλου να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το ολοκαύτωμα του Λεχόβου.


Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μάλλον παρουσιάστηκε το ντοκυμαντέρ,για να θυμήσει μνήμες του παρελθόντος.Αυτές οι μνήμες όμως δεν είναι χαραγμένες σε αρκετές ψυχές των κατοίκων του χωριού σας,διότι μην ξεχνάτε πρόσφατα,κάνατε επίτιμο δημότη σας τον πρόξενο των κατακτητών και σφαγέων σας!Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .