Με ένταση και αποχωρήσεις συζητήθηκε το θέμα της Βεγορίτιδας–Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή (video)

Το θέμα της ανύψωσης της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας, παρουσία του Βουλευτή Σύριζα κ. Σέλτσα, συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.
Μετά από αρκετές εντάσεις και αποχωρήσεις,
αποφασίστηκε η παρόχθια περιοχή της λίμνης Βεγορίτιδας που ανήκει στο δήμο Αμυνταίου, να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω πλημμυρικών φαινομένων….

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Kάποιοι τύποι... απλά δεν υπάρχουν!
    Προσκύνησαν όλοι τους μεγαλοαγρότες -τσιφλικάδες.
    Δείτε και καμαρώστε και θυμηθήτε γιατί η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρακοπουλε..περιμενε την αλλη φορα ψηφους ..απ τους πελεκανους της λιμνης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ρακόπουλος θα πάρει από όλο το δήμο, όπως και ο Σέλτσας , ο Μπίρος και ο Θεοδωρίδης να δουμε τι θα πάρουν που θα τους ψηφίσουν οι 5 τσιφλικάδες

      Διαγραφή
  3. "αλλά παράλληλα να προστατευθούν οι εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού του Αγίου Παντελεήμονα"

    Δεν θα το κουβαλησουν πιο πανω??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συμφεροντα της Γιαννιτσοπουλου της Διαμαντω και των 5 καταπατητων του Βεγορα συνμπλεουν με τα συμφεροντα του Θεοδωριδη καταστρεφοντας το περιβαλλον και τον υδάτινο πλουτο της Βεγοριτιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Γιαννιτσοπούλου! Επικό το συγχαρητήρια στον Θεοδωρίδη! Όταν είναι τα φράγκα στη μέση ξεχνάμε ιδέες αξίες….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα αυτοί οι τσιφλικάδες του Βεγόρα δεν παίζονται…
    Χέρι, χέρι, ήταν στο να πάρουν τα χωράφια της λίμνης….
    Όταν τα λεφτά και οι κάνουλα σταμάτησε, έγιναν βροντάκιδες –φουρνινάκιδες. Τον Γιαννιτσόπουλο, τον είχανε εχθρό (μέγα κακούργο), το ίδιο είχε και η κλίκα Γιαννιτσόπουλου τους άλλους τσιφλικάδες (που μαζί τα είχαν φάει, αλλά σταμάτησε το φαί)
    Χέρι, χέρι και τώρα, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
    Και το κορυφαίο είναι πως δεν ντρέπονται καθόλου!!!
    Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν τα βίντεο και αύριο με την καταστροφη που θα φέρουν στον τόπο με αυτές τους τις απαιτήσεις, ελπίζω τα παιδιά μας ως ποιο μορφωμένα, να τους απομονώσουν στο μικρό τους χωριό και στον μικρόκοσμο τους ώστε να μη μπορέσουν να ξανακάνουν κακό σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ορισμενες λιγες οικογενειες θα οικονομησουν γερα.
    Eκτος του δημαρχου ο οποιος μπηκε στην πολιτικη παμπλουτος και θα την εγκαταλείψει παμφτωχος.
    Κριμα για την περιοχή, σε τετοια δυσκολα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα ρε πολιτικαντηδες της συμφορας ..πιστευτε πραγματικα οτι θα υπαρξουν σημερα αποζημειωσεις για καταπατημενα χωραφια χωρις τιτλους κυριοτητας????Τετοια χουβαρνταλικια ουτε ο Κοντος με το Χατζηγακη δεν θα εκαμναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι και να κανετε η λιμνη θα συνεχισει να ανεβαινει , παλι θα εχουμε βροχες και πλημμυρες. Τωρα που κλεισατε και τις πορτες στο καναλι των Πετρων να δουμε τι θα γινει. Μονο σε συνελευσεις και σε αιθουσες μιλανε, Μια βολτα στη λιμνη να δουν με τα ματια τους τι γινεται δε κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα λυματα ειναι τιποτα μπροστα στο φυτοφάρμακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν υπαρχει υπερύψωση της λιμνης, υπαρχει υπερυψωση μιζας και μασας ων λίγων εις βαρος των πολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο Ρακοπουλε, οι φιλοι τηs λιμνης σου βγαζουν το καπελο.
    Λογικότατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντως ο μουφτης εχει τρελαθει με το 515 m.
    Αραδιασε ενα σωρο παραμυθια νομιμοτητας, ενω υπαρχει μονο μια λεξη που περιγράφει την παρανομια .................Αιγιαλός.
    Ολα παρανομα:
    Eιδικα το δοκιμαστικο ανοιγμα..., για τις ασυναρτησιες του του Μπιρου ουτε λογος..

    Απλα οι κατοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αντεδρασαν πολυ μαλακα, κατι που παει να περασει το παρακρατος σαν αποδοχή tou του 515 m που θα δώσει στην χαριστική βολή στην λιμνη.
    Το Αμυνταιο δεν ειναι Λονδίνο όπου βρέχει κάθε χρόνια
    Θυμαστε τα γεγονοτα του 92 όταν ο τότε πρόεδρος του Αγίου Παντελεήμονα επεμενε σε πολιτισμενες λυσεις και απεχθανόταν την βια.
    Εάν τον ακούγαμε τοτε, η Οικογενεια Γιαννιτσοπουλου θα είχε ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ χωραφια μεχρι την Αρνισσα.
    Εάν φοβουνται να ξεθαψουν το τσεκουρι του πολεμου, ας πανε στο Ξινο Νερο, για να μαθουμε πως ξεφορτωθηκαν οι κατοικοι "το καρκίνωμα NR 1 της περιοχης" οταν πηγε να τους βάλει χέρι στο εργοστασιο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολοι του δημοσιου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολη η Ελλαδα πειναει, περίπου 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν κλείσει.
    150.000 Ακαδημαικοι εγκατέλειψαν την χώρα.Οι περισσότεροι κάτοικοι εγκατέλειψαν την πόλη, εγκατέλειψαν τα σπίτια ... ενώ κυκλοφορούν στους δρόμους περισσότερα από 50.000 αδέσποτα, άγρια Σκυλια, εκατομμυρια ανεργοι και πεινασμενοι ..........
    Και ενω το νερο δεν εχει καν πλησιασει τα καταπατημενα, στιν βεγορα.
    Κήρυξαν την περιοχη σε κατασταση εκτακτου αναγκης (Λιμος Σεισμος, Καταποντισμος)
    Οταν θα ερθουν οι πραγματικά δύσκολες καταστάσεις" και αυτες ειναι πολυ πιο κοντα απο οτι νομιζετε", ο κοσμος θα σας πάρει με τις πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λιμνη ανηκει σε ολους μας..τα δοσμενα απ το σπαταλο κρατος χωραφια ανηκουν σε πολυ λιγους..Μια εξισωση που δικαιωνει τους πολλους που βλακωδως αγνοουν οι αφελεις πολιτικοι..Συνηθως ομως αυτος ο κανονας ισχυει στην θεο-τρελλη Ελλαδαρα,,Το Δημοσιο συμφερον παντα αγνοειται οταν υπαρχουν ιδιωτικα συμφεροντα...Σκεφτειτε τα αυθαιρετα κτισματα μεσα σε δαση και πανω στον αιγιαλο...Οι καταπατητες της Βεγοριτιδας ειναι ...αγιοι..μπροστα στο Πανελλαδικο παρτυ της καταπατησης Δη μοσιων εκτασεων..Τη χαρτογραφηση της Ελλαδας και την εξωση των καταπατηων θα πρεπε να προβλεπεται σαν ορος στα μνημονια...Με..Γερμανους τοπογραφους ..και αστυνομους..Βλεπετε εσεις αλλη λυση ???Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν μπει λουκέτο σε αυτό το παρακρατος «εκκολαπτήριο» χαφιέδων μην περιμένετε να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δυστυχώς μια λυπηρή διαπίστωση, ότι ενόσω οι Έλληνες έχουν γονατίσει από τη λιτότητα κι έχουν χάσει το μυαλό τους από την τρομοκρατία του “τι θα γίνει με το χρέος, μισθούς κλπ”, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τα εγκλήματα τους ενάντια της Βεγοριτιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειναι λογικο οι Βεγοριτες να θεωρουν τη Βεγοριτιδα ..κτημα τους..αφου καποιοι τελειως ανιστορητα και βλακωδως υστεροβουλα..απο λιμνη Οστροβου που λεγονταν για1000 χρονια την εκαναν...Βεγοριτιδα...Η Αρνισα-Οστροβο εχασε τη κυριαρχια της στη λιμνη ...λογω του..εξελληνισμου της...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η περί της λίμνης ιστορική αναδρομή ξεκινάει από τα αρχαία ακόμη χρόνια, καθώς έχουν βρεθεί αντικείμενα που μαρτυρούν ιστορικά δεδομένα από τον 3ο πχ αιώνα. Το όνομα της τεκμηριωμένα σώζεται από αρκετές χιλιετίες (Lacus Begorritis κατά τα Ρωμαϊκά χρόνια)
    (Και σε λιγο κατά τα Καλικρατικα χρονια Lacus Theodoridis)

    http://vegoritida.gr/whereis.htm
    http://www.army.gr/files/File/epitheorisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .