Τι έχει γίνει με τον αγωγό λυμάτων του Αγίου Παντελεήμονα και ξανά ήρθε η ένταση (video).....

Ο κ. Ιωσηφίδης, έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, έγραφα που δείχνουν τι ενέργειες είχαν γίνει από την περίοδο της δημαρχίας του.
Ο κ. Γιώργου, αποκάλεσε
μέγα ψέμα τα όσα είπε ο Δήμαρχος στην λαική συνέλευση Αγίου Παντελεήμονα πως μέσα σε 8 μήνες η νέα δημοτική αρχή έκανε το έργο, αναρωτούμενος πως γίνετε μέσα σε λίγους μήνες να κάνουν την μελέτη, να εγκριθεί και να υλοποιηθεί...
Κατηγορώντας παράλληλα την νέα δημοτική αρχή για σπέκουλα ψεμάτων κάνοντας κακό στην λίμνη ...

δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Kωτσο ο δρόμος της Κέλλης υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκατάσταση αλήθεια από ποιόν;Από τον Γεώργου!!!!!!!Είναι δυνατόν;Ο ίδιος είναι πάντα εριστικός και κακοπροαίρετος!Τελικά τι θέλει,να κατέβει,να ανέβει,ή να τιμωρηθούν οι φερόμενοι κατ΄ αυτόν "καταπατητές";Πάντα από κάτω,πάντα πυροδωτεί τα συμβούλια!Κάνανε κακό κάποιοι που έλεγαν για την λίμνη και τα λύμματα,αλλά δεν έκανε κακό αυτός και οι δικοί του που άφηναν τα λύμματα να πέφτουν ανεξέλεγκτα,ήταν σωστοί και νόμιμοι!Μάλλον θέλουν να μας τρελάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Αμυνταίου πριν τεθεί σε αργία και γίνει ρεζίλι. Είναι ανεπίτρεπτο ένας άνθρωπος του δικού του βεληνεκούς να υποκινεί και να συνυπογράφει την καταδίκη της Βεγορίτιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .