ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ…..

Απαραίτητη είναι η τοποθέτηση ταρτάν στα κουλουαρ του γηπέδου Αμυνταίου, καθώς ο ΕΡΜΗΣ δεν επιτρέπει τους αθλητές να τρέχουν στο γκαζόν του γηπέδου.

Εκτός από εμένα υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που αθλούνται καθημερινά στην άσφαλτο του γηπέδου με αποτέλεσμα να πληγώνονται και να  ταλαιπωρούνται οι αρθρώσεις και τα γόνατα μας.



Αναγνώστης 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΑΓΙΑΖΙ(ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο που και ως που οι διοικούντες του Ερμη σποφασίζουν ποιος θα πατάει το γήπεδο και ποιος όχι; Το γήπεδο ειναι δημοτικό και πρόσφατα έγινε επένδυση στο κομμάτι του γηπέδου με λεφτα του δήμου. Ασχέτως αν το συντηρεί ο Ερμής δεν ειναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα μπαίνει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν πολλοί αθλητές που θέλουν να τρέξουν στο γήπεδο και το αποφεύγουν λόγω της ασφάλτου. Βάζοντας ταρτάν στα κουλουάρ, υπάρχουν προϋποθέσεις για δημιουργία τμημάτων στίβου στον Δήμο μας. Δυστυχώς όμως απ' ότι ξέρω είναι μεγάλο το κόστος, αλλά εάν υπάρχει θέληση πιστεύω μέσω κάποιων προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα μπορούσε να γίνει. Θέληση και χαρτιά προς τους αρμοδίους θέλει.Πάντως θα είναι πάρα πολύ καλό κυρίως για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρην απο πέντε χρόνια που ηταν χωράφι με ενα μέτρο χόρτα τρεχάτε και δεν σας χάλαγε τώρα που ειναι φτιαγμένο με κόπο και αγαπη κάποιον που με τα χερια τους το έφτιαξαν έτσι όπως ειναι σημερα !!!!!αντι να καμαρωνεται και στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια Κριμα Φτωχά μυαλά φτωχή καρδιά και έτσι δεν πας πουθενά κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι μερικοι ''αθλητες ΄΄ στο μυαλό τους μονο ΄΄αθλητες΄΄ που τους πειράζει και το πότισμα του γκαζόν η περίφρξη που έγινε και οτι άλλο κάνουν τα παιδιά του ΕΡΜΗ που τόσα χρόνια που ήταν χωρίς γήπεδο δεν τους ένοιαζε θέλουν να χρησιμοποιουν το γκαζόν που με πολύ προσπάθεια και προσωπική δουλιά κάποιοι το διατηρούν σε αυτή την κατάσταση ας έρθουν να δουν πως διατηρείται έτσι το γκαζόν και τι χρήματα απαιτούντε που μόνο ο ΕΡΜΗΣ και κανείς άλλος δεν συμετέχει στα έξοδα . Κύριε ΄΄αθλητη΄΄ που σου πονάν τα γόνατα και χαλάς τα ακριβά σου τα παπούτσια τόσα χρόνια που έτρεχες για πες μας να μάθουμε και εμείς μίζερε και κακόμοιρε αντί να χαίρεσε που υπαρχει η παλαιότερη ομάδα του Νομού μας στη πόλη μας ο ΕΡΜΗΣ (1926) αν δεν το ξέρεις και αθλούντε καθημερινά 115 παιδιά δικά μας παιδιά στις ακηδημίες του και 45 ποδοσφαιριστές στις δύο ομάδες του συλόγου κάθεσε και γράφεις ότι ο ΕΡΜΗΣ δεν σας αφήνει να τρέχετε στο γκαζόν έλα να δεις πρώτα τι δουλιά θέλει για είναι σε αυτή τη κατάσταση και βάλε και εσύ ένα χεράκι και μετά τρέξε στο γκαζόν αν σου παέι η καρδια . αααααααααααααααααααα ξέχασα όταν έχει βαρυχειμωνιά τρέχεις στο κλειστό για πες μας να μάθουμε αλλά εκεί δε σε πέρνει να πεις τίποτα θα χαλαστείς με τους κολητούς σου τους ΄΄αθλητες΄΄ - ΄΄γυμναστές΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο βρε 11:53 καλα τα είπες 👏👏👏εκεί που ακομα το λέω και γελάω ειναι τα λεφτά του δήμου 😝😡για οτι υπαρχη σε εκείνω το χωράφι που έγινε γήπεδο ⛳️⛳️⛳️⛳️⚽️⚽️⚽️το χέρι στην τσέπη έβαλαν αρκετά άτομα γνωστά σου και μη. 👍👍👍👍και φύσηκα τα παιδια του ΕΡΜΗ. Ααααααα ζητήστε απο τον δήμαρχο ΤΑΡΤΑΝ Θα κανει τα παντα για τον αθλιτισμο 😂📢🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺⛳️⛳️⛳️⛳️⛳️⛳️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΕ ΧΕ. Αγαπητοί μου.Ξέρουμε και πόσα βγάλατε.Είδαμε τις ταμειακές στα σουβλάκια το καλοκαίρι, και τις δωρεές σας στον Σύλλογο . Μην το κάνουμε θέμα. Ενα ταρτάν ζήτησε ο άνθρωπος.Όλες οι παιδικές χαρές έχουν.Το στάδιο της Πτολεμαΐδας έχει ( και μου έκανε εντύπωση ο κόσμος που πηγαίνει και τρέχει εκεί) . Θα ήταν πολύ όμορφο σιγά σιγά να αυξηθεί η άθληση και σε μεγαλύτερες ηλικίες στο Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .