Οι Μοναχές του Αγίου Παντελεήμονα όχι μόνο γκρέμισαν Οίκο του Θεού αλλά και έστειλαν στο αυτόφωρο 9 χριστιανούς....

Οι Μοναχές “ ιερωμένες” του Ιδιωτικού Μοναστηριού Αγίου Παντελεήμονος & Ευβούλης, οι καλές και ενάρετες αυτές δούλες του Θεού..
.πριν λίγες ημέρες γκρέμισαν το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.
Ένα εκκλησάκι που χτίστηκε απο τους χριστιανούς προγόνους μας τα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας, το γκρέμισαν απλά γιατί χαλούσε την αισθητική τους ( δεν ήταν μοντέρνο, μήτε πλούσιο).
Το μοναστήρι είναι και μοντέρνο και πλούσιο, μάλλον ο νεός χριστιανισμός που εγώ ο φτωχός χωριάτης δεν μπορώ να καταλάβω, προστάζει να κυκλοφορούν οι δούλοι του θεού με πολυτελή τζίπ και να ζούν σε κτήρια
χλιδάτα. Εγώ ο χωριάτης χριστιανός, πιστεύω σε έναν θεό που δίνει απλόχερα αγάπη, που θέλει την λιτότητα και συμπαραστέκεται στους φτωχούς. Οι μοναχές του χωριού μου μάλλον είναι της μοντέρνας σχολής.
Τόσο μοντέρνας που όταν πήγαμε χθες να μπούμε στο μοναστήρι να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για το εκκλησάκι μας, μας κλείσανε στα μούτρα την πόρτα του μοναστηριού ( τον Οίκο του Θεού) και το χειρότερο; Αυτές που θα έπρεπε να διδάσκουν την αγάπη και την ομόνοια από χθες έχουν βάλει στο κρατητήριο 9 συχωριανούς μου, σε 9 οικογένειες τα παιδιά δεν είχαν στο σπίτι τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα δεν θα τους έχουν.
Εάν αυτός είναι ο Χριστιανισμός, Να τον χαίρεστε!!!!!!


Ένας αγράμματος Χριστιανός 

Δημοσίευση σχολίου

53 Σχόλια

  1. Να φύγουν απο το χωριό μας Δεν τις θέλουμε Αυτες μόνο τον Θεό δεν υπηρετούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ ποιος είπαμε ότι είσαι που μπορεί να κρίνεις αν τον υπηρετούν ή όχι?

      Διαγραφή
    2. Πρώτη φορά βλέπω "χριστινους" στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο ιντερνετ να ορίοντε και να τραμπουκίζουν έτσι.. όχι πως δεν το κάνανε ποτέ σε όλη την ιστορία. Ευτυχώς που δεν μπερδεύουμε ορισμένοι την θρησκεία με την εκκλησία καθώς επίσης και τους 'χριστιανούς' με αυτούς που πιστεύουν. Πατελιότες ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό στην ζωή σας και αφήστε τα υποκριτικά και δήθεν πονόψυχα για εκκλησίες και μνημεία.

      Διαγραφή
  2. Ανεπηθύμητες στο χωριό, μαζι με τον δοσίλογο πάππου προς πάππου "συγχωριανό" μας που έδειχνε με το δάχτυλο στη "μοναχή" ποιούς να μηνύσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι κάνετε μεγάλο λάθος....Δεν πήγατε ειρηνικά να διαμαρτυρηθειτε.Πρώτα εγινε ολόκληρος διασυρμός στο διαδικτυο με τα αισχρά κατά την άποψή πολλών ανθρώπων σχόλια σας,και έπειτα αποφασίσατε ν πάτε ''Ειρηνικα" και πάντα καλόπροαιρετα άλλωστε να ζητήσετε το λόγο.Εσείς που είστε χριστιανοί και είστε αντίθετοι με αυτά που κάνουν οι μοναχές....θα μπορούσατε να βρείτε άλλη διέξοδο στο θέμα,και όχι να ντροπιαζεται το χωριό μας.Σαφέστατα γνωρίζαμε το τι θα γινόταν από την αρχή...Τώρα απλά για ένα γούστο γίνονται αυτά.Κατόπιν εορτής. !!!!!Γιατί Άραγε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξευτελίσαμε το χωριό μας αλλά αυτές που στο βωμό του χρήματος δεν σεβάστηκαν τους προγόνους μας και γκρέμισαν το εκκλησάκι και από εδώ και πέρα είναι ανεπιθύμητες στο χωριό και εσείς οι 3 οικογένειες που τις στηρίζεται

      Διαγραφή
    2. μηπως τα τρωτε μαζι ως καλοι χριστιανοι

      Διαγραφή
  4. Ο Μητροπολίτης μας που είναι ένας ενάρετος άνθρωπος δεν τα βλέπει αυτά να τις μαζέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηδενί δίκη δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάτερ Σεβαστιανέ πάντα είσαστε δίπλα στην ενορία σας πως τις επιτρέψατε να μας γκρεμίσουν την εκκλησία μας την εκκλησία σας και να σέρνουν στα δικαστήρια τόσους ένορήτες σας; Περιμένουμε να πάρετε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σεβαστιανο ρωτας για εκκλησιες???Ξερεις τι σχεσεις εχει ο ιδιος με τις μπουλντοζες??? Την αγια Παρασκευη στο Αμυνταιο ποιος την ισωπεδωσε???

      Διαγραφή
  7. Να κλείσει η επιχείρηση μοναστήρι και η Εφραιμία να κλειστεί σε ψυχιατρείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοριτσια παρτε το μαγαζι σας και πατε αλλου, δεν σας θελει ο κοσμος,
    ξεπερασατε καθε οριο.
    πολυς κοσμος νομιζει ακομη οτι το μοναστηρι είναι αφιερωμένο οτο Άγιο Γεώργιο.......
    Γυρισατε το χωριο πισω σε χρονια σκοτεινα, ανοιξατε παλιες αγιατρευτες πληγες.
    το χωριο σας στηριξε τοσο πολυ και εσεις το φτυσατε καταμουτρα.
    ποσο δικιο είχαν αυτοι που φωναζαν απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χωριο δεν το ξεφτιλισαν οι χωριανοι-χριστιανοι αλλα εσεις του υποστηριζεται κατι τετοιο. Πουθενα αλλου δεν γκρεμιζετε εκκλησια κ ας ειναι ετοιμορροπο. Ντροπη σε σας τους "χωριανους" κ σε ολους οσους βοηθησαν στην καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας αγράμματος ορθόδοξος Χριστιανός που σέβεται και ακολουθεί πιστά την ορθόδοξη πατερική παράδοση.Παρόλα τα λάθη και τις αδυναμίες του . Σπάνια τοποθετούμε σε τέτοια ζητήματα γιατί ο διωγμός ενάρετων μοναχών και χριστιανών είναι αυτονόητος και στολίζει την εκκλησιαστικη ιστορία μας . Απο τα πρώτα χριστιανικά χρόνια οι αγωνιστές μοναχοί-μοναχές διώχθηκαν ,συκοφαντηθηκαν,βρίστηκαν, πολλές φορές και μέσα από την ίδια την "εκκλησία".(παράδειγμα Αγ Ιωάννης Χρυσόστομος ) . Το γνήσιο και ορθόδοξο πνευματικό έργο πάντα ενοχλούσε και θα συνεχίσει να ενοχλεί. Τα παραδείγματα είναι πολλά !(Αγ Νεκτάριος κλπ κλπ κλπ ) Ο Χριστός είναι η Αγάπη είναι η Ειρήνη είναι η αλήθεια. Μια ομάδα ανθρώπων απο τον Αγ Παντελεήμονα που δηλώνουν χριστιανοί, αγριεμένοι χτυπούν την πόρτα του μοναστηριού,βρίζουν,φωνάζουν και προσβάλουν με τα χειρότερα λόγια τις μοναχές !!! Ευλαβείς προσκυνητές απο τα γύρω χωριά με ειρηνικό τρόπο και με αγάπη προσπαθούν να προστατέψουν το μοναστήρι και τις μοναχές . Τους βρίζουν και αυτούς !!! Θλιβερή εικόνα . Οι μοναχές και οι προσκυνητές έχουν μέσα στην καρδιά τους την Αγάπη την Αλήθεια την Ειρήνη, δεν μπορούν να πιστέψουν όλα αυτά που γίνονται.Κάποιος που παρακολουθεί τα γεγονότα λίγο ποιο μακριά από ενα τηλέφωνο αναστενάζει και σκέφτεται : Άλλος ένας διωγμός,κρίμα ο Αι Γιώργης να τους λυπηθεί που υποτίθεται διαμαρτυρονται για αυτόν !!! Η Αλήθεια και η Αγάπη θα νικήσουν ! Η Ειρήνη θα απλωθεί παντού. Όση λάσπη και να ρίξουν ο ίδιος ο Χριστός στέκει εκεί μπροστά στο μοναστήρι και το αγκαλιάζει μαζι με τις άξιες μοναχές. Ψέμα και λάσπη... Δυστυχώς συμβαίνουν πάντα αυτά,
    και μας κάνουν ποιο δυνατούς στην πίστη μας και είναι σημάδι οτι είμαστε κοντά στον Χριστό ! Ο ίδιος ο Χριστός μας είπε οτι θα διωχθουμε και θα συκοφαντιθουμε αλλά να μην φοβόμαστε γιατί πάντα είναι δίπλα μας! Το προσκηνηταρι η καθισμα (δηλαδή χωρίς Αγία τράπεζα)με άδεια του Επισκόπου και ευλογία Πνευματικού γέροντα γκρεμίζετε και στην θέση του γίνετε προέκταση του ναού έτσι ώστε ποιο πολλοί άνθρωποι να παίρνουν μέρος στην θεία λειτουργία και σε κάθε άλλη λατρευτική πράξη !Αγαπητοί Πατελιωτες για να χωράτε εσείς εκεί μέσα έγινε αυτό !!! Γιατί διαμαρτυρεστε ; Το τζιπ πολυτελείας ποιο είναι ; Το honda HR_V 15ετιας που η αξία του δεν ξεπερνά τα 4 χιλιάρικα και είναι και δωρεά ; Τα χλιδατα κτήρια ποια είναι ; Αυτά που έγιναν από τον ιδρώτα και το υστέρημα των προσκυνητών ; Η πόρτα του μοναστηριού πότε είναι κλειστή ; Όταν χτυπάει η καμπάνα και το μοναστήρι γεμίζει κόσμο; Σοβαρευτείτε και συμφιλιωθείτε ποτέ δεν είναι αργά ! Στην ουσία δεν τα βάζετε με το μοναστήρι και τις μοναχές αλλά με τον ίδιο τον Θεό και τον Αι Γιώργη !!! Η Αλήθεια όσο και να πολεμάτε λάμπει περισσότερο ! Αυτός είναι ο χριστιανισμος αγαπητέ και γιαυτό τον χαιρόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε εμάς τους πατελιωτες είπε ο Άι Γιώργης να απομακρύνουμε τις δήθεν μοναχές για να καθαρίσουμε την χριστιανοσύνη απο λάτρεις του ευρώ

      Διαγραφή
    2. απο ποτε γινατε χριστιανοι ρε Αγιωτες εσεις δεν ΣΦΑΞΑΤΕ τους παπαδες στον εμφυλιο

      Διαγραφή
    3. Αν δεν ηταν αξιες να υπηρετουν σε εκεινο το μερος θα τις εδειωχνε ο ιδιος!!δεν περιμενε εσας τους πατελιωτες ο Αη Γιωργης!!τους "σωτηρες" του χωριου!!8α επρεπε να ντρεπεστε ΟΛΟΙ σας!!! και τα βιντεακια παρακαλω να ανεβαινουν ολοκληρα και οχι μονο οτι 8ελετε να προβαλλεται προς τα εξω!!Δειλοι ανθρωποι!!και οι πορτες του μοναστηριου ηταν κλειστες πριν τις σπασουν μερικες "κυριες" για αυτον ακριβως τον λογο γιατι εσεις ολοι εκει δεν πηγατε για ειρηνικη διαμαρτήρια αλλα για να βεβηλωσετε την εκκλησια!!!δεν υπαρχετε!!μπραβο σας!!εισαστε αξιοι της μοιρας σας!!

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ...να'σαι καλά..μήπως θέλετε κ εσείς να μας ρίξετε καμία κατάρα σαν αυτές που έδωσε μια από αυτές τις αξίες γυναίκες,τις υπηρετριες του Θεού!!!"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..."ωραία λόγια από ανθρώπους του Θεού μπράβο τους,ΕΜΕΙΣ οι Αντιχριστοι όπως μας λέτε δεν αρχίσαμε να φωνάζουμε μέσα στην εκκλησία ούτε να βλαστημαμε ούτε κατάρες να δίνουμε!!!Σε αντίθεση με τις κυρίες που ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν!!!ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ορισμένοι χριστιανοί (Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης) μας λέγουν να μην διαμαρτυρόμαστε επειδή κατέστρεψαν τους Ναούς μας γιατί έτσι τους εξάγνισαν και μάλιστα χρησιμοποίησαν θραύσματα Ελληνικών Ναών για να κτίσουν πάνω τους χριστιανικές εκκλησίες. Μας προτρέπουν επίσης να μην διαμαρτυρόμαστε που έκαψαν το 99% της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας αλλά να τους ευχαριστούμε γιατί αυτοί «έσωσαν» το 1%. Να μην διαμαρτυρόμαστε επειδή σήμερα οι Έλληνες δεν παντρεύονται σύμφωνα με το αρχαίο έθιμο αλλά να χαιρόμαστε γιατί παντρεύονται με τον χορό του εβραίου προφήτου Ησαΐα. Να μην διαμαρτυρόμαστε που ο ιουδαιοχριστιανός παπάς εύχεται στους νεόνυμφους να ευτυχήσουν όπως ο…Αβραάμ και ή Σαρα(! τι ηθικών αρχών ζεύγος). Ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους εύχεται να ευτυχήσουν όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Συγχρόνως μας καλούν να τους είμαστε ευγνώμονες που «διατήρησαν» κάποια (εκφυλισμένα) αρχαιοελληνικά έθιμα όπως οι «αναστενάρηδες» και συνεχίζουν έτσι την πολιτιστική μας παράδοση μέσα από τον χριστιανισμό.

      Υποθέτουμε ότι οι χριστιανοί με τέτοιες απόψεις θα αποδέχονται φυσικά ότι το γκρέμισμα Ελληνικών Ναών και η μετατροπή τους σε χριστιανικές εκκλησίες για λόγους «εξαγνισμού», δεν είναι αποκλειστικό «πολιτιστικό προνόμιο» των χριστιανών. Γιατί και οι μουσουλμάνοι έχουν εξαγνίσει πολλές χριστιανικές εκκλησίες μετατρέποντας αυτές σε τζαμιά. Εμείς πάντως δεν έχουμε καμία αντίρρηση στον εξαγνισμό των χριστιανικών εκκλησιών από τους ισλαμιστές…

      Διαγραφή
    6. Στη βυζαντινή αρχαιολογία το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι μοναστικές κοινότητες, (μοναστήρια και εκκλησίες).GOOD LUCK!

      Διαγραφή
  11. Εγω λέω ολοι αυτοί που πηγαν χθες (και καλα) να διαμαρτυρηθουν, να δώσουν όλοι λεφτα να ξαναχτηστει το εκκλησακι (εκει να δεις πως εξαφανίζονται όλοι). Επίσης θα ήθελα να δω πόσοι απο αυτούς θα ειναι την Κυριακή στην εκκλησία (μαλλον κανεις). Τέλος ο Χριστός είπε "να ζυρίζεις και το άλλο μαγουλο". Δεν εχετε καμια δουλεια εκει, υπάαρχουν τα αρμοδια οργανα να απευθυνθειτε. Τέλος, ελπίζω να κανετε κατι και για το νερο που κοβεται συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις μοίρασες 'Error 404' σε όλους τους "χριστιανούς" του χωριού!

      Διαγραφή
  12. Το πιο ωραίο είναι ότι η κατάπτιστη εκκλησία έχει καταστρέψει αρχαιο-Ελληνικά κτίσματα και ναούς και κανένας δεν ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγραμματος πολυ πιθανον...χριστιανος ομως σιγουρα οχι!!! Δυστυχως ή ευτυχως ζουμε σε κοινωνιες στις οποιες εχουν θεσπιστει καποια ορια και καποιοι νομοι,ωστε να αποφευγονται συμπεριφορες που θυμιζουν ζουγκλα! Οι κυριοι που ηταν πρωταγωνιστες στα χθεσινα δεν το ηξεραν?? Καθενας μας πρεπει να δεχεται τις συνεπειες των πραξεων του. Μαγκια δεν ειναι να το "παιζουμε" σκληρη και αντρες και οταν ερθει η ωρα της πληρωμης μας να κλαιγομαστε και να φορτωνουμε τις ευθυνες μας απο εδω και απο εκει. Ολοι παιρνουμε αυτο που μας αξιζει..λυπαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άρχισαν να σφίγγουν οι κώλοι....

      Διαγραφή
    2. Ποιος κλαφτηκε? Ποιος παρακαλεσε? Δεν καταλαβα.... Για το "ολοι περνουν αυτο που τους αξιζει" εχεις δικιο, γι αυτο και οι "μοναχες" βρεθηκαν στο κρατητηριο για κατεδαφιση μνημειου... Αμην.

      Διαγραφή
    3. Ποιανού οι κώλοι σφίγγουν;
      Μπουζουριάσαν την καλόγρια για το κακούργημα του γκρεμίσματος μνημείου (πάνω από 100 χρονών εκκλησία).
      Είναι ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

      Διαγραφή
  14. 3:36 Είσαι παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗ.Σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας είναι καλό να πιστεύεις αλλά με μέτρο σύγκρισης!! Αν είσαι χριστιανός δεν μετριέται με το ποσό μεγάλο σταυρό κάνεις αλλά με την συμπεριφορά στους γύρω σου!!Όλοι εμείς που ειμασταν εκεί χθες είμαστε και πιστεύουμε στην θρησκεία μας!! Ένα γιατί γκρεμιστηκε το εκκλησάκι θα μας πεις θρησκευτικό τηλεκατευθηνομενο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aσφαλώς είναι πολύ καλό να γκρεμίζεται μια εκκλησία,μικρή ή μεγάλη,είναι οίκος του Θεού.Όσο για την επιδρομή των βαρβάρων,διότι έτσι έγινε,να γνωρίζουμε ότι κάθε μονή έχει ωράριο που ανοίγει και κλείνει τις πόρτες στον οποιονδήποτε,βλέπετε υπάρχουν κανόνες.Αλλά για ποιά χλειδή μιλάτε;Ένα αυτοκίνητο μετά από δωρεά κάποιου ή κάποιων πιστών,όπως και τα κτήρια που έγιναν,για ποιό λόγο τα κατηγορείται;Όταν πηγαίνεται κάποιοι από εσάς που σήμερα κατηγορείται σε βαπτίσεις ή γάμους ή άλλες εκδηλώσεις,ακόμη και ως αρχές του τόπου και καμαρώνεται,είναι καλά που σας κερνάνε και κάθεσται μέσα σ' αυτά τα κτήρια;Όλα όμως έγιναν διότι παραχωρήθηκε δημοτική έκταση για να μεγαλώση η μονή και για κανέναν άλλο λόγο,όσο και να θέλουν κάποιοι να περάσουν ότι έγιναν όλα αυτά για το εκκλησάκι,εξάλλου κανέναν δεν ακούσαμε να του απαγορεύτηκε να γιορτάζει τον Άγιο Γεώργιο όταν είναι η γιορτή του.Όλα ξέρουμε ποιοί τα υποκινούν,αλλά θα πληρώσουν σε βάθος χρόνου.Ας φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος Θεός όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντροπή σας!Έπρεπε να ντρεπεστε!! Εσείς είστε οι άξιοι συνεχιστές των προγόνων σας;που με τόσο πάθος υπερασπίζετε τα έργα τους;Κάνετε μεγάλο λάθος!! Οι ίδιοι σας παραδεχτηκατε ότι δεν πηγαινατε στον Άγιο.!!Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος;Μήπως ήταν ένα πάτημα για να βγαλετε όλο το μίσος σας για το μοναστήρι και τις μοναχές; Δεν σεβεστε τίποτα και δεν φοβάστε τίποτα έτσι δεν είναι;Την οργή Του την υπολογισατε εσείς οι πραγματικοί χριστιανοί; Είχατε αποφασίσει να φτιάξετε οι ίδιοι στην συνέλευση σας ξανά το εκκλησάκι τι έγινε δεν βάζει κανείς το χέρι στην τσέπη για εκκλησακι έτσι δεν είναι;Δεν θα πάτε στον Σεβασμιώτατο ντυμένοι αρνάκια για να κερδισετε την εύνοια του για να σας δώσει την άδεια για να κτισετε το εκκλησάκι εσείς οι υπερασπιστές της πίστης και της θρησκείας; (Βλέπε συνέλευση).Ζειτε στον μεσαίωνα μέσα στις προκαταλήψεις και τις δεισιδαιμονίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μτ 27, 24 Όταν είδε ο Πιλάτος
    πως έτσι δεν πετυχαίνει τίποτα...
    πήρε νερό και ένιψε τα χέρια του
    μπροστά στο πλήθος, λέγοντας:
    "Εγώ είμαι αθώος για το αίμα
    αυτού του δικαίου· το κρίμα
    πάνω σας".
    25 Κι αποκρίθηκε όλος ο λαός και
    είπε: "Το αίμα του πάνω μας και
    πάνω στα παιδιά μας".
    26 Τότε τους απέλυσε το
    Βαραββά, ενώ τον Ιησού τον
    μαστίγωσε και τον παρέδωσε να
    σταυρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια Αγιώτες για την μαχητικότητά σας !Μακάρι όλοι ν'αντιδρούσαμε έτσι και για την καταστροφή της πατρίδας μας!αλλα εκεί μας χωρίζουν οι πολιτικές μας διαφορές ενώ όταν στοχεύουμε την εκκλησία ο αγώνας είναι κοινος και δυναμικός!Αναρωτηθήκατε όλοι εσείς οι πολέμιοι του μοναστηριού τι είναι αυτό που τραβάει τον κόσμο εκεί και γεμίζει ασφυκτικά κάθε Κυριακή!Το μοναστήρι είναι ευλογία για το χωριό μας !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι μοναχες της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ θα φυγουν απο εκει οτι και να λετε εσεις….γιατι αν ξεσηκωθουν ολοι οι πιστοι του μοναστηριου που ειναι περισσοτεροι απο ολους εσας που κανετε τους ξυπνιους και
    νομιζετε πως τα ξερετε ολα. Ομως οταν ειχατε καταρες μεσα
    στα σπιτια σας δεν πηγατε αλλου αλλα ηρθατε στο μοναστηρι για να βρειτε γιατρεια. Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι απο το χωριο σας (που μονο να κατακρινει ξερει )οσοι βοηθησαν το μοναστηρι και το βοηθουν ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι δεν δημοσιοποιειται την αληθεια?? Αλλιως θα τηλεφωνησω στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και θα εχω ολο το δικιο με εμενα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα δεν το σηκώσουνε δοκίμασε να πάρεις στo CSI

      Διαγραφή
    2. Αστειο? Απο οτι φαινεται δεν εισαι αξιος να συμπεριφερθεις λογικα…και δεν μπορεις να αντιμετωπισεις (και οχι μονο εσυ) την αληθεια… .

      Διαγραφή
  21. "Εγώ ο χωριάτης χριστιανός, πιστεύω σε έναν θεό..σε 9 οικογένειες τα παιδιά δεν είχαν στο σπίτι τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα δεν θα τους έχουν." Σίγουρα οι αρθρογράφοι σας (που δεν κατευθύνουν καθόλου τον κόσμο) είναι απόφοιτοι από την σχολή Βασίλης Καϊλας!
    Ωστόσο εσείς φτωχοί, καλοί, τίμιοι χωριάτες μήπως δεν ήταν τόσο χριστιανικό να αρπάξετε τις τσουγκράνες και τους πυρσούς σας και να ορμίξετε με μιας; Ας μην γελιόμαστε το 98% (αφήνω ένα 2% που ήρθε απλά από περιέργεια) απλά χρησιμοποιείται ως πρόφαση την έπεκταση του μοναστηριού για άλλα συμφέροντα!

    Μάντεψε τίμιο χωριατόπουλο, δεν είμαστε πια στον Μεσαίωνα έχουμε 2015 έχουμε νου και στόμα για να μιλάμε, δεν είμαστε ειδωλολάτρες να πιστεύουμε σε χτίρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο...αγράμματος χριστιανός, δεν μου φαίνεται και τόσο αγράμματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AΠΟ ΠΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ από εσάς τους (μορφωμένους) είδαμε τα αποτελέσματα σας.

      Διαγραφή
  24. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΎΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ....Δίχασαν και συνεχίζουν να διχάζουν το χωριό μας. Οι πράξεις τους προκαλούν τους χωριανούς.Αυτό δεν είναι μοναχισμός,είναι εκμετάλλευση,είναι καταπάτηση,είναι εμπόριο.Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και το λέμε.Μας στείλανε στον εισαγγελέα γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια ....επέκτασης.... της.... επιχείρησης.... τους. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΎΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χάρη στον Άγιο Γεώργιο αντιδραμε όλοι εμείς!!Αυτός μας έδωσε την δύναμη να αντισταθουμε σε όλα όσα του κάνανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το γραφειο τυπου της μονης βλεπω χτυπαει βαρδιες... 8 σχολια (1:45, 3:36, 3:54, 4:19, 6:49, 7:40, 8:00, 9:54) με πολλες χριστιανικες διδαχες, φανατικη υποστηριξη της μονης και πολυ μισος για τους κατοικους του Αγιου. Τουλαχιστον αγαπητε/η αλλαξε λιγο το υφος των γραπτων σου και μη βαζεις πολλα θαυμαστικα, μηπως και πιστεψουν οι αναγνωστες πως εισαστε πολλοι οι υποστηρικτες της αρρωστημενης αυτης καταστασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΝΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ . ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΟΥΡΓΙΣΕΙΣ . ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΟΝΩΜΑ ΤΟΝ ΞΕΓΥΝΜΩΣΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΑΖΑΤΕΣ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΕΣ .ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ , ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΙ ,ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΙ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΚΕΡΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΝΥΜΕΣ.Ο ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΖΕΙΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ .ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ . ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το εκκλησάκι του Αι Γιώργη απλά σας έδωσε την αφορμή να βγάλετε το μίσος σας στο μοναστήρι .Είναι γνωστό οτι από την αρχή δεν θέλατε το μοναστήρι. Μόνο κακό κάνετε στο χωριό και τίποτε άλλο . Και οτι αφορά το γκρέμισμα του Αι Γιώργη ρωτήστε τον μητροπολίτη θα σας το εξηγήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ

      Διαγραφή
  29. Ρε χριστιανοταλιμπαν.. Εδω ο κοσμος καιγεται και εσεις σκοτωνεστε για ενα εκκλησακι;; Συνελθετε..Ειναι αδικο που κρατανε τους ανθρωπους,αλλα μεχρι εκει.Μη δινετε αλλη εκταση..και αν θελετε να μην γκρεμιστει ΜΗΝ το πειτε στο σεμπαστιαν..αυτος ειναι ικανος να το ισοπεδωσει και με κουταλι (βλεπε αγια παρασκευη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βλέποντας όλα τα σχόλια και διαβάζοντας τα καλά, παρατηρώ 2 στρατόπεδα! Το πρώτο είναι κατα του γκρεμισματος και αυτό που τα έχει με την αδυσοπητη μοναχη ευσεβια και μόνο με αυτήν,το άλλο το κορίτσι είναι πραγματικά καλό! Το δεύτερο είναι υπέρ του γκρεμισματος και τα έχει βάλει με τους χωριανους, αλλά λέγοντας συνέχεια θα το βρείτε μπροστά σας, είστε αντιχρηστοι θα δείτε εσείς,και άλλα τέτοια!! Μάλλον αυτοί που ξεσηκωνονται κατά του γκρεμισματος είναι πολύ πιο ηρεμοι.Φαίνεται αυτό από την γραφή τους ή δε υπέρ δείχνουν συνεχώς μίσοςστους χωριανους και υπεράσπιση στο Θεό που κάτι τέτοιο είναι αρρωστημενο,δεν συναυουν αυτά τα δύο με τίποτα !! Υ.Γ αυτά διαπίστωσα και ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου. Π.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά έκανες,από εκεί πρέπει να καταλάβεις τις προθέσεις όλων κ τον υπέρ κ των κατά!!!

      Διαγραφή
  31. Πολύ κακό για το τίποτε... δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε μάλλον. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .