Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Λεβαίας με τη μη μεταφορά της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την Τ.Κ. Λεβαίας (video)

Χαμός έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Λεβαία που παραμένει ακόμα στην Τ.Κ. Λεβαίας.

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου η Αντιπολίτευση του Δήμου και παραβρέθηκαν κάτοικοι και εκπρόσωποι των Συλλόγων του χωριού ζητώντας για άλλη μια φορά να φύγει η κεραία από το χωριό τους….


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μωυσιαδη πέρα από ανίκανος το χεις και χαμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο κ.Ιωσηφίδης ζήτησε να πάει 25 μέτρα ποιό πέρα η κεραία δυό μήνες πρίν τις εκλογές και τώρα περιφανεύεται ότι δεν στήθηκε η κεραία;Πρέπει να υπάρχει και λίγη ευθυξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι μάνα στη Λεβαία και όπως όλοι οι κάτοικοι του χωριού μου ξέρω πολύ καλά πως προσπάθησαν να βάλουν την κεραία τότε που ήταν δήμαρχος ο Ιωσηφίδη αλλά εμείς με τον δήμαρχο τότε μπροστά δεν τους αφήσαμε.
      Ο Θεοδωρίδης μας έλεγε πως και αυτός δεν θα αφήσει να μπει η κεραία αλλά με το που κέρδισε τις εκλογές η κεραία μπήκε και όχι μόνο δεν πήγε ενάντια αλλά μας κάλεσε σε συμβούλιο να μας πει με άτομα της κοσμοτε πως η κεραία είναι καλή. Όταν τον βρίσαμε μας υποσχέθηκε πως σε 6 μήνες η κεραία θα φύγει από το χωριό μας πέρασε ένας χρόνος και η κεραία είναι ακόμα εδώ. Αυτή είναι η αλήθεια και θα πρέπει να ντρέπεστε.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .